lukeaksesi lehdessä julkaistut artikkelit
Kirjaudu jäsentunnuksilla

Ilmailijan tapaturmavakuutus Sporttiturva

 

Sporttiturva-vakuutus on Pohjola Vakuutuksen kanssa neuvoteltu liiton jäsenetu. Vahingon sattuessa ole yhteydessä suoraan vakuutusyhtiöön.

Sporttiturvavakuutus on voimassa Suomen Ilmailuliiton jäsenmaksun maksaneille jäsenille, joiden kotikunta on Väestötietojärjestelmän ja kotikuntalain mukaan Suomessa.

Vakuutus on voimassa Suomen ilmamääräysten mukaisessa ilmailutoiminnassa kaikissa lajeissa ohjaajana, matkustajana, opettajana, oppilaana, katsastajana tai tarkastajana. Vakuutus on voimassa samassa laajuudessaan ja samoin edellytyksin, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin (enintään 3 kk:n pituisilla matkoilla) myös kilpailuissa ja näytöksissä maissa, joiden ilmailumääräykset noudattavat kansainvälisiä ilmailusuosituksia. Vakuutus ei ole voimassa ansiotoiminnassa.

Sporttiturvasta korvataan, kun henkilö on loukkaannut äkillisen tapahtuman seurauksena, häneltä on esimerkiksi akillesjänne on revennyt tai polvi mennyt sijoiltaan.

  • Hoitokorvaus 15 000 €
  • Omavastuu 100 € jokaista äkillistä tapahtumaa kohti
  • Haittakorvaus 30 000 €
  • Kuolinkorvaus 8 500 €.

Lisätietoja ja toimintaohjeet:  vahinkoapu.pohjola.fi  ja op.fi  sekä palvelunumero 0303 0303

Ulkomaan matkat: Huomioikaa ettei Sporttiturvassa ole maksusitoumusta ulkomaille. Vakuutusehtojen mukaiset kulut saa takaisin kuitteja vastaan. Ulkomaanmatkoille on suositeltavaa ottaa matkavakuutukseen harrastamansa lajin kattava lisäturva (urheilu tai vaaralliset lajit) ko. matkan ajalle.

Sporttiturva

Sports Cover in brief

Sportskydd i korthet

Vakuutusnumero: 06-221893

Tandemhyppy

Vakuutusnumero: 06-21893

vakuutusehdot

 

Vahinko sattui – Ota yhteys Pohjola Terveysmestari -palveluun

Pohjola Terveysmestari palvelee numerossa 0100 5225 (joka päivä klo 7-23) tai Pohjola Sairaala -sovelluksessa. Puhelun hinta on normaali matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu. Pohjola Terveysmestaripalvelun tarjoaa Pohjola Sairaala Oy.

  • Saat Pohjola Terveysmestarilta asiantuntijan arvion oireistasi ja sinut ohjataan tarvittaessa suoraan sopivalle ammattilaiselle hoidettavaksi lähimpään Pohjola Sairaalaan tai Pohjola Vakuutuksen lääkärikumppanin vastaanotolle.
  • Terveysmestari varmistaa maksullisten lääkäripalvelujen yhteydessä mitä vakuutuksesi kattaa ja hoitaa korvausasian puolestasi. Maksat korvattavasta hoidosta paikan päällä vain mahdollisen omavastuun.
  • Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet, joiden avulla hoidat itsesi kuntoon.
  • Palveluaikojen ulkopuolella tai akuuteissa kiiretapauksissa voit mennä mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan saadaksesi ensiapua. Maksa lääkärikulut ensin itse ja tee sitten vahinkoilmoitus OP-mobiilissa tai OP:n verkkopalvelussa.

Vahinkojen sattuessa toimintaohjeet löytyvät myös Vahinkoavusta.