Ilmailuliitto ja Ilmailu-lehti järjestävät vuosittain ilmailuaiheisen valokuvauskilpailun. Kilpailuaika alkaa kunakin vuonna 20.4.ja päättyy 30.9. Kun kilpailuaika alkaa, tälle sivulle avataan lomake, jolla voi osallistua kilpailuun ja lähettää ottamansa kilpailukuvan.

 

Kilpailukuvien esivalinnan tekee raati, johon kuuluvat Ilmailuliiton toimiston työntekijät sekä Ilmailu-lehden graafikko. He valitsevat kilpailuun lähetetyistä kuvista kymmenen parasta yleisöäänestykseen. Kukin äänestäjä voi äänestää yhden kerran, yhtä, parhaana pitämäänsä kuvaa. Eniten ääniä saanut kuva on voittaja. Voittajakuvan ottaja palkitaan 500 euron lahjakortilla elektroniikkaliikkeeseen. Äänestäjien kesken arvotaan 100 euron lahjakortti elektroniikkaliikkeeseen.

 

Luethan ennen osallistumista kilpailun säännöt. Ilmailuliitto järjestää kilpailun saadakseen viestintäänsä ja markkinointiinsa laadukkaita, ilmailun monipuolisuutta kuvaavia kuvia. Osallistu sinäkin ilmailun markkinointiin; laaja harrastajapohja on harraste- ja urheiluilmailijoiden etu.