lukeaksesi lehdessä julkaistut artikkelit
Kirjaudu jäsentunnuksilla

Vuoden ilmailukuva 2020 -kilpailu

 

Järjestäjä

Suomen Ilmailuliitto ry

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotiailta vaaditaan holhoojan lupa.

Kilpailuaika

Kilpailu alkaa 20.4.2020 ja päättyy 30.9.2020.

Kilpailukuva

Kilpailukuva ei saa olla aikaisemmin julkaistu. Kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama välillä 1.9.2019–29.9.2020. Kuva voi olla otettu maasta, ilmasta tai vedestä. Kuvan kohde voi liittyä suoraan ilmailuun tai kuva voi olla taiteellisesti ilmailuun liittyvä. Kuvaajalla on oltava kuvaan täydet oikeudet. Kotirauhan tms. suoja piirissä kuvatuilta henkilöiltä tulee olla lupa kuvan julkaisuun.

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä digikuva Ilmailuliiton verkkosivuilla olevan lomakkeen kautta. Yksi kilpailija voi osallistua kilpailuun enintään kolmella kuvalla.

Kuvien käyttöoikeus

Kilpailuun lähetettyjen kuvien kaikki oikeudet siirtyvät kilpailun järjestäjälle. Ilmailuliitto voi julkaista kuvia tai niiden osia, joko sellaisenaan tai muokattuna eri julkaisumuodoissa sekä edelleen luovuttaa kuvia (Ilmailuliitto voi esimerkiksi julkaista kilpailuun lähetettyjä kuvia internetissä, Ilmailu-lehdessä, sähköisissä tiedotteissa sekä tarjota kilpailuun osallistuneita kuvia julkaistavaksi yleisesti mediassa, mm. kuvakilpailusta kerrottaessa sekä julkaista kuvia mm. liiton julkaisu- ja näyttelytoiminnassa, painotuotteissa ja muissa medioissa).

Voittajan valinta

Kilpailun esiraati valitsee lähetetyistä kuvista lukijaäänestykseen 10 parasta kuvaa. Lukijat valitsevat voittajan – vuoden ilmailukuvan.

Palkinnot

Voittaja saa palkinnoksi 500 euron arvoisen lahjakortin valokuvaustarvikkeita myyvään liikkeeseen. Palkintoa ei voi vaihtaa muihin tuotteisiin tai rahaan.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

 

Kilpailusivulle