Lajit

Järjestäjä: Model Club Fly High Ry yhteistyössä LePo Ry:n kanssa

Luokat: F1AJ, F1A, F1B ja F1C sekä F1A-15 Suomen cup ja F1Q Suomen cup

Aika: 18.2.2023 klo 09.30, varapäivät 19.2.2023 ja 26.3.2023

Paikka: Säkylän Pyhäjärvi (Kristalliranta). Jäälle meno Kristallirannan lomakeskuksen kohdalta.
Osoite: Säkyläntie 275, 27800 Säkylä
Briefing klo 9.00 kisapaikalla

Ilmoittautumiset: 14.2.2022 mennessä ari.kutvonen@expedit.fi tai janne.isotalo@hotmail.com
tai puhelimitse 040-4813200 (Ari) 040-5041874 (Janne)

Maksut: Juniorit 10 Eur, Aikuiset 20 Eur. Käteismaksu kisapaikalla. Varatkaa tasaraha.

Kilpailun kulku: Ensimmäisellä ja viimeisellä kierroksella saatetaan käyttää pidennettyjä maksimiaikoja, jos sää- ja kenttäolosuhteet sen mahdollistavat.
Asian päättää kilpailun jury ja se ilmoitetaan hyvissä ajoin ennen kierroksen alkua.

Kilpailualue Säkylän Pyhäjärvi on LePo Ry:n hallinnoima salliva UAS alue, jolla lennättäminen vaatii LePo:n  luvan. MC Fly High on sopinut LePo Ry:n kanssa kentän käyttämisestä SM-osakilpailuissa ja kaikki SM kilpailuun osallistuvat voivat kentällä lennättää noudattaen kenttäsääntöjä.

Noudatetaan SM- ja Suomen Cup ja FAI kilpailusääntöjä (Hyväksytty lajikokouksessa 12.2.2016).

Kilpailunjohtaja ja lisätiedot: Ari Kutvonen 040-4813200, ari.kutvonen@expedit.fi
Muuta: Kilpailuissa noudatetaan viranomaisten sen hetkisiä, päivitettyjä Korona-ohjeita.

TERVETULOA KISAAMAAN!
Model Club Fly High Ry

Ilmoittautuessasi kilpailuun hyväksyt, että nimesi julkaistaan lähtö- ja tuloslistalla ellet sitä erikseen kiellä (GDPR) ja lisäksi lähtö- ja tulostietoja voidaan luovuttaa esimerkiksi median käyttöön ja tilastointiin.
Tietoja voidaan julkaista vapaasti, julkaisijoina ovat esimerkiksi kilpailun järjestäjä, Suomen Ilmailuliitto ja kansainvälinen Ilmailuliitto FAI sekä Suomen Olympiakomitea.

Tulostietoja säilytetään määräämättömän ajan. Muita ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeellista.

Ilmoittautuneilla on oikeus rajoittaa tietojensa käyttöä ja kilpailijaa pyydetään ilmoittamaan mahdollisista henkilötietoihinsa liittyvistä rajoituksista ilmoittautumisen yhteydessä. Tietojen rajoittaminen voi estää pääsyn kilpailuihin.

Kilpailijat sitoutuvat noudattamaan kulloinkin voimassa olevaa Suomen antidopingsäännöstöä ja Ilmailuliiton antidopingohjelmaa. Kilpailijat sitoutuvat olemaan osallistumatta minkäänlaiseen dopingtoimintaan, tai urheilukilpailujen manipulaatioon ja mikäli hän sellaista havaitsee joko itselle ehdotettuna tai muutoin, hän sitoutuu ilmoittamaan siitä välittömästi omalle lajiliitolleen ja Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry:lle.

Kilpailuluokka/Sarjat: F1AJ, F1A, F1B ja F1C sekä F1A-15 Suomen cup ja F1Q Suomen cup
Aika/ajankohta: 18.02.2023
Paikkakunta: Säkylän Pyhäjärvi/ Kristalliranta
URL:
Järjestäjä:
Model Club Fly High ja LePo Ry
Järjestäjän URL:
Yhteyshenkilö: Ari Kutvonen ja Janne Isotalo
Email: ari.kutvonen@expedit.fi tai janne.isotalo@hotmail.com
PUH: 040-4813200 (Ari) 040-5041874 (Janne)
Kartta latautuu...