Lajit
Kansainväliset

29.10.2021 - 30.10.2021

Tunnelilentäminen SM-kilpailut. Kauppakeskus Redi

Fööni järjestää Ilmailuliiton hyväksymänä tuulitunnelilentämisen avoimet suomenmestaruuskilpailut
kauppakeskus Redissä, Helsingissä, perjantaista lauantaihin 29.-30.10.2021, osoitteessa Hermannin rantatie 11, 00580 Helsinki.
Perjantaina klo 15.00 alkaen on kilpailujen nopeuden määrityskierrokset, avajaiset ja osa
kilpailukierroksista. Lauantaina lennetään loput kilpailukierrokset (aikataulu tarkentuu myöhemmin).

LAJIT OSALLISTUMISMAKSU/JOUKKUE
FS 4-way – AAA, AA, A, Rookie (10 kierrosta) 520€
VFS 4-way – Open (10 kierrosta) 520€
D2W 360€
D4W 520€

SOLO FREESTYLE (5 kierrosta) 210€
FS 4-way:n AA- ja Rookie-sarja ovat ilman virallista SM-arvoa, eli ne ovat näytöslajeja. Muutkin lajit voivat jäädä
ilman SM-arvoa, ellei FAI-lisenssin omaavia kilpailijoita tai joukkueita tule tarpeeksi (joukkuelajeissa kolme
joukkuetta per sarja, freestylessä neljä kilpailijaa).

SÄÄNNÖT
Yleisesti FAI:n tällä hetkellä voimassa olevat säännöt (2021).
General Section and Sporting Code Section 5
Indoor FS and VFS Competition Rules
Indoor Artistic Events – Solo Freestyle Competition Rules
Indoor Artistic Events – 2-way Dynamic and 4-way Dynamic.

Kierrosmäärät löytyvät kilpailukutsun alusta. Dynamicissa kilpaillaan FAI:n sääntöjen mukaisesti joten
kierrosmäärät riippuvat joukkueiden määrästä ja menestyksestä kilpailussa.
Sääntöjen viimeisimmät versiot löytyvät https://www.fai.org/isc-documents FAI:n sivuilta.
Lisäksi yleiset Suomen mestaruuskilpailujen säännöt
Laskuvarjourheilun SM-säännöt
Dynamic lines 2-way

Tarkempi kilpailukutsu

Tietosuoja:
Ilmoittautuessasi kilpailuun hyväksyt, että nimesi julkaistaan lähtö- ja tuloslistalla ellet sitä erikseen kiellä (GDPR) ja lisäksi lähtö- ja tulostietoja voidaan luovuttaa esimerkiksi median käyttöön ja tilastointiin.
Tietoja voidaan julkaista vapaasti, julkaisijoina ovat esimerkiksi kilpailun järjestäjä, Suomen Ilmailuliitto ja kansainvälinen Ilmailuliitto FAI sekä Suomen Olympiakomitea.
Tulostietoja säilytetään määräämättömän ajan. Muita ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeellista.
Ilmoittautuneilla on oikeus rajoittaa tietojensa käyttöä ja kilpailijaa pyydetään ilmoittamaan mahdollisista henkilötietoihinsa liittyvistä rajoituksista ilmoittautumisen yhteydessä. Tietojen rajoittaminen voi estää pääsyn kilpailuihin.

Kilpailuluokka/Sarjat: FS 4-way, VFS 4-way - Open, D2W, D4W, SOLO FREESTYLE
Aika/ajankohta: 29.10.2021 - 30.10.2021