Lajit
Kansainväliset

19.06.2021 Lennokit

Siimaohjatut taitolennokit F2B SM 1. osakilpailu

AJANKOHTA: 19.6.2021 (varapäivä 20.6.2021)

PAIKKA: Nummelan lentokentän EFNU lennokkipaikka

ILMOITTAUTUMINEN: paikan päällä ennen kilpailua

OSALLISTUMISMAKSU: 10€, maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä

SÄÄNNÖT: FAI 2018, kansallisena poikkeuksena käytetään kahta tuomaria

AIKATAULU: Vapaata harjoittelua alkaen klo 9, ilmoittautuminen ennen klo 11, kilpailu alkaa klo 11.00

KILPAILUN JOHTAJA: Mikko Suokas

JÄRJESTÄJÄ: Vallilan Lennokkikerho ry, yhteyshenkilö Mikko Suokas, puh. 045 678 0839

GDPR:

Ilmoittautuessasi kilpailuun hyväksyt, että nimesi julkaistaan lähtö- ja tuloslistoilla, ellet sitä erikseen kiellä (GDPR) ja lisäksi lähtö- ja tulostietoja voidaan luovuttaa esimerkiksi median käyttöön ja tilastointiin. Tietoja voidaan julkaista vapaasti, julkaisijoina ovat esimerkiksi kilpailun järjestäjä, Suomen Ilmailuliitto ja kansainvälinen ilmailuliitto FAI sekä Suomen Olympiakomitea. Tulostietoja säilytetään määräämättömän ajan. Muita ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeellista. Ilmoittautuneella on oikeus rajoittaa tietojensa käyttöä ja kilpailijaa pyydetään ilmoittamaan mahdollisista henkilötietoihinsa liittyvistä rajoituksista ilmoittautumisen yhteydessä. Tietojen rajoittaminen voi estää pääsyn kilpailuihin.

Kilpailuluokka/Sarjat: F2B
Aika/ajankohta: 19.06.2021