Lajit
Kansainväliset

17.07.2021 Lennokit

Siimaohjatut taitolennokit F2B 2-osakilpailu

KILPAILUPÄIVÄ 17.7.2021, varapäivä 18.7.2021.

ILMOITTAUMINEN: Paikan päällä ennen kilpailua.

OSALLISTUMISMAKSU: 10 euroa maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

SÄÄNNÖT: FAI 2018, kansallisena poikkeuksena käytetään kahta tuomaria.

AIKATAULU: Kenttä on käytettävissä harjoitus-ja trimmilentoihin kello 9.30 alkaen. Kilpailu alkaa kello 11.00.

KILPAILUN JOHTAJA: Matti Husso

JÄRJESTÄJÄ: Kuopion Lennokkikerho Kihu ry , yhteyshenkilö Matti Husso, puh. 040 5639523

Yhteistyökumppanimme Kurkimäen Kisa pitää kioskia kilpailupaikalla.

GDPR: Ilmoittautuessasi kilpailuun hyväksyt, että nimesi julkaistaan lähtö-ja tuloslistoilla, ellet sitä erikseen kiellä (GDPR) ja lisäksi lähtö-ja tulostietoja voidaan luovuttaa esimerkiksi median käyttöön ja tilastointiin. Tietoja voidaan julkaista vapaasti, julkaisijoina ovat esimerkiksi kilpailun järjestäjä, Suomen Ilmailuliitto ja kansainvälinen ilmailuliitto FAI sekä Suomen Olympiakomitea. Tulostietoja säilytetään määräämättömän ajan. Muita ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeellista. Ilmoittautuneella on oikeus rajoittaa tietojensa käyttöä ja kilpailijaa pyydetään ilmoittamaan mahdollisista henkilötietoihinsa liittyvistä rajoituksista ilmoittautumisen yhteydessä. Tietojen rajoittaminen voi estää pääsyn kilpailuihin.

Kilpailuluokka/Sarjat:
Aika/ajankohta: 17.07.2021