Lajit

19.06.2021 Lennokit SM-kilpailut

Radio-ohjatut taitolennokit F3A SM 2. osakilpailu

Kilpailukutsu, taitolennokit F3A FAI SM 2/3, F3A Nordic ja Sport Suomen Cup 2/3
Aika 19.6.2021 (varapaivä 20.6.2021)

Paikka: Kälviän lennokkikenttä, Kokkola

Ilmoittautuminen: s-postilla osoitteeseen erkko.saviaro@gmail.com tai lennokit.net:in tähän säikeeseen.

Kilpailuluokat: F3A FAI, Nordic ja Sport

Säännöt: F3A SM-osakilpailujen säännöt.

Osallistumismaksu: FAI 40€, Nordic 30€ ja Sport 20€, maksetaan käteisellä (tasaraha) kisapaikalla ennen aloitusta.

Aikataulu: Pilot-briefing klo 10.00, kilpailu alkaa n. 10.30. Ruokailu sään ja tilanteen mukaan ST1 Kälviä. Iltasauna ja banketti Kotkamaalla.

Kilpailunjohtaja: Erkko Saviaro
Järjestäjä: Kokkolanseudun RC-lentäjät ry. Yhteyshenkillö Erkko Saviaro.

GDPR
Ilmoittautuessasi kilpailuun hyväksyt, että nimesi julkaistaan lähtö- ja tuloslistalla ellet sitä erikseen kiellä (GDPR) ja lisäksi lähtö- ja tulostietoja voidaan luovuttaa esimerkiksi median käyttöön ja tilastointiin.
Tietoja voidaan julkaista vapaasti, julkaisijoina ovat esimerkiksi kilpailun järjestäjä, Suomen Ilmailuliitto ja kansainvälinen Ilmailuliitto FAI sekä Suomen Olympiakomitea.

Tulostietoja säilytetään määräämättömän ajan. Muita ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeellista.

Ilmoittautuneilla on oikeus rajoittaa tietojensa käyttöä ja kilpailijaa pyydetään ilmoittamaan mahdollisista henkilötietoihinsa liittyvistä rajoituksista ilmoittautumisen yhteydessä. Tietojen rajoittaminen voi estää pääsyn kilpailuihin.

Kilpailuluokka/Sarjat:
Aika/ajankohta: 19.06.2021