Lajit
Ilmailuliitto
Kansainväliset

06.08.2022 Lennokit SM-kilpailut

Radio-ohjatut suuret termiikkiliidokit F3J SM-kilpailu

 

Pyritään lennättämään vähintään 6 alkukierrosta. Jos kilpailijoita on 6 tai vähemmän, fly offia ei lennätetä. 3 parasta palkitaan.

Osallistumismaksu 20e, kenttämaksu tilanteen mukaisesti.

F3J FAI-säännöt, poikkeuksena mahdollisesti, ettei fly-off kierroksia lennätetä. Tällöin sijoitukset ratkaistaan alkukierrosten perusteella.

Kilpailujen verkkosivu www.lennokit.net, kilpailut ja tapahtumat -osio.

GDPR

Ilmoittautuessasi kilpailuun hyväksyt, että nimesi julkaistaan lähtö- ja tuloslistalla ellet sitä erikseen kiellä (GDPR) ja lisäksi lähtö- ja tulostietoja voidaan luovuttaa esimerkiksi median käyttöön ja tilastointiin. Tietoja voidaan julkaista vapaasti, julkaisijoina ovat esimerkiksi kilpailun järjestäjä, Suomen Ilmailuliitto ja kansainvälinen Ilmailuliitto FAI sekä Suomen Olympiakomitea.

Tulostietoja säilytetään määräämättömän ajan. Muita ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeellista.

Ilmoittautuneilla on oikeus rajoittaa tietojensa käyttöä ja kilpailijaa pyydetään ilmoittamaan mahdollisista henkilötietoihinsa liittyvistä rajoituksista ilmoittautumisen yhteydessä. Tietojen rajoittaminen voi estää pääsyn kilpailuihin.

Kilpailuluokka/Sarjat: F3J
Aika/ajankohta: 06.08.2022
Paikkakunta: Ruotsinpyhtään lennokkikenttä
Kartta latautuu...