Lajit
Kansainväliset

03.09.2022 - 04.09.2022 Lennokit SM-kilpailut

Radio-ohjatut liidokit, F3B SM-kilpailut 2/2

Kilpailupaikka Loviisan ilmailijoiden lennokkikenttä Ahströmintie 113 (60o31’38,6” P ja 26o29’34,0”I)

Kilpailu alkaa lauantaina ja sunnuntaina kello 9.00.

Kilpailussa noudatetaan F3B-luokan FAI-sääntöjä.

Kilpailumaksu on 50,00 € (tasaraha kiitos), kilpailumaksun voi suorittaa paikan päällä tai ennakkoon
Loviisan ilmailijoiden tilille, Itä-uudenmaan OP FI12 5557 0520 0599 46.

Jury (3 kpl) valitaan briefingin yhteydessä. Kilpailijoilta vaaditaan voimassa oleva lisenssi.

Ilmoittautumiset 29.8.-22 mennessä lennokit.net/F3B SM-kisat 2022 tai  jouni.karkkainen@icloud.com
Ilmoittautumisen yhteydessä mainittava radiotaajuuden.

Tietosuoja:
Ilmoittautuessasi kilpailuun hyväksyt, että nimesi julkaistaan lähtö- ja tuloslistalla ellet sitä erikseen kiellä (GDPR) ja lisäksi lähtö- ja tulostietoja voidaan luovuttaa esimerkiksi median käyttöön ja tilastointiin.
Tietoja voidaan julkaista vapaasti, julkaisijoina ovat esimerkiksi kilpailun järjestäjä, Suomen Ilmailuliitto ja kansainvälinen Ilmailuliitto FAI sekä Suomen Olympiakomitea.
Tulostietoja säilytetään määräämättömän ajan. Muita ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeellista.
Ilmoittautuneilla on oikeus rajoittaa tietojensa käyttöä ja kilpailijaa pyydetään ilmoittamaan mahdollisista henkilötietoihinsa liittyvistä rajoituksista ilmoittautumisen yhteydessä. Tietojen rajoittaminen voi estää pääsyn kilpailuihin.

Kilpailuluokka/Sarjat: F3B
Aika/ajankohta: 03.09.2022 - 04.09.2022