Lajit
Ilmailuliitto
Kansainväliset

18.09.2021 Lennokit

Radio-ohjatut heittoliidokit F3K SM 3.

Kilpailukutsu F3K luokan heittoliidokit SM 3/3

Aika: 18.9.2021

Paikka: Savikon lentopaikka (EFNS)

Ilmoittautuminen: s-postilla osoitteeseen porvoonilmailukerho@gmail.com tai lennokit.net:in ”F3K sm-kilpailut 2021” säikeeseen viimeistään 16.9.2021.

Jälki-ilmoittautuminen: +20€ lisämaksu ja ennen klo 8.00 kisapaikalla 18.9.2021

Kilpailuluokka: F3K heittoliidokit

Säännöt: FAI 2019

Osallistumismaksu: 20€ per kilpailija, maksetaan käteisellä (tasaraha) kisapaikalla ennen aloitusta.

Aikataulu: Pilot-briefing klo 9.00, kilpailu alkaa n. 9.30 ja päättyy n. klo 17.30. Lounastauko 45min n. klo 13.00

Kilpailunjohtaja: Eero Räisänen

Järjestäjä: Porvoon Ilmailukerho ry. Yhteyshenkilö: Petri Kantola puh: 0400-910203

Ilmoittautuessasi kilpailuun hyväksyt, että nimesi julkaistaan lähtö- ja tuloslistalla ellet sitä erikseen kiellä (GDPR) ja lisäksi lähtö- ja tulostietoja voidaan luovuttaa esimerkiksi median käyttöön ja tilastointiin.
Tietoja voidaan julkaista vapaasti, julkaisijoina ovat esimerkiksi kilpailun järjestäjä, Suomen Ilmailuliitto ja kansainvälinen Ilmailuliitto FAI sekä Suomen Olympiakomitea.

Tulostietoja säilytetään määräämättömän ajan. Muita ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeellista.

Ilmoittautuneilla on oikeus rajoittaa tietojensa käyttöä ja kilpailijaa pyydetään ilmoittamaan mahdollisista henkilötietoihinsa liittyvistä rajoituksista ilmoittautumisen yhteydessä. Tietojen rajoittaminen voi estää pääsyn kilpailuihin.

Kilpailuluokka/Sarjat: F3K heittoliidokit
Aika/ajankohta: 18.09.2021
Paikkakunta: Savikon lentopaikka (EFNS)
Järjestäjä:
Porvoon Ilmailukerho ry