Lajit
Kansainväliset

05.06.2021 - 12.06.2021 Purjelento

Purjelento SM 2021 Avoin-, Kerho- ja Racing

Ilmoittautuminen kilpailuun on auki 31.3. 2021 asti.
Mahdollinen viime vuoden kilpailun ilmoittautumisesi on suoraan voimassa koskien vuoden 2021 kilpailua.

Osallistumismaksut ja majoitus: https://www.rayskala.fi/masters/prices/

Huomioi seuraavat tietosuojaan liittyvät asiat
Ilmoittautuessasi kilpailuun hyväksyt, että nimesi julkaistaan lähtö- ja tuloslistalla ellet sitä erikseen kiellä (GDPR) ja lisäksi lähtö- ja tulostietoja voidaan luovuttaa esimerkiksi median käyttöön ja tilastointiin.
Tietoja voidaan julkaista vapaasti, julkaisijoina ovat esimerkiksi kilpailun järjestäjä, Suomen Ilmailuliitto ja kansainvälinen Ilmailuliitto FAI sekä Suomen Olympiakomitea.
Tulostietoja säilytetään määräämättömän ajan.
Muita ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeellista.
Ilmoittautuneilla on oikeus rajoittaa tietojensa käyttöä ja kilpailijaa pyydetään ilmoittamaan mahdollisista henkilötietoihinsa liittyvistä rajoituksista ilmoittautumisen yhteydessä. Tietojen rajoittaminen voi estää pääsyn kilpailuihin.”

Kilpailuluokka/Sarjat: Avoin, Kerho ja Racing
Aika/ajankohta: 05.06.2021 - 12.06.2021