Lajit
Kansainväliset

14.08.2021 - 15.08.2021 Lennokit

Radio-ohjatut termiikkiliidokit F3B SM 2. osakilpailu

Kilpailupaikka Loviisan ilmailijoiden lennokkikenttä Ahströmintie 113 (60o31’38,6” P ja 26o29’34,0”I)
Kilpailu alkaa lauantaina ja sunnuntaina kello 9.00.
Kilpailussa noudatetaan F3B-luokan FAI-sääntöjä. Kilpailumaksu on 50,00 € (tasaraha kiitos), kilpailumaksu suoritetaan paikan päällä. Jury (3 kpl) valitaan briefingin yhteydessä.
Kilpailijoilta vaaditaan voimassa oleva lisenssi.
Ilmoittautumiset 7.8.-21 mennessä lennokit.net/F3B SM-kisat 2021 tai jouni.karkkainen@icloud.com Ilmoittautumisen yhteydessä mainittava radiotaajuuden.

Tietosuoja:
Ilmoittautuessasi kilpailuun hyväksyt, että nimesi julkaistaan lähtö- ja tuloslistalla ellet sitä erikseen kiellä (GDPR) ja lisäksi lähtö- ja tulostietoja voidaan luovuttaa esimerkiksi median käyttöön ja tilastointiin.
Tietoja voidaan julkaista vapaasti, julkaisijoina ovat esimerkiksi kilpailun järjestäjä, Suomen Ilmailuliitto ja kansainvälinen Ilmailuliitto FAI sekä Suomen Olympiakomitea.
Tulostietoja säilytetään määräämättömän ajan. Muita ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeellista.
Ilmoittautuneilla on oikeus rajoittaa tietojensa käyttöä ja kilpailijaa pyydetään ilmoittamaan mahdollisista henkilötietoihinsa liittyvistä rajoituksista ilmoittautumisen yhteydessä. Tietojen rajoittaminen voi estää pääsyn kilpailuihin.

Kilpailun johtaja: Kaj Lindqvist
Loviisan Ilmailijat ry – Lovisa Flygare rf