Lajit

Laskuvarjourheilun SM-kilpailut 2020, Wingsuit Flying

KILPAILUKUTSU 19.5.2020

LASKUVARJOURHEILUN SM-KILPAILUT 2020, WINGSUIT FLYING

Hämeen Laskuvarjourheilijat ry. järjestää laskuvarjourheilun avoimet SM-kilpailut  wingsuit flying -lajeissa. Järjestelyt toteutetaan Suomen Ilmailuliitto ry:n (SIL) valtuuttamana.

Paikka:  Vesivehmaan lentoasema
Kilpailuaika:  23.7.-26.7.2020 Kilpailuhypyt alkavat keskiviikkoaamuna. Briefing ja arvonnat pidetään 23.7. torstai-iltana klo 20.30

Kilpailulaji:  Wingsuit Performance, Wingsuit Acrobatic
Hinnat:   346 €/hlö (sisältää kisamaksun 85 €/hlö) Performance 694 €/joukkue (sisältää kisamaksun 85 €/hlö) Acrobatic. Hyppäämättömien hyppyjen palautus: kierroskohtainen (25 €/hyppy)

Ilmoittautuminen ja maksujen maksaminen:    Ilmoittautuminen tehdään sähköpostilla osoitteeseen juha_olavi ät hotmail. com.

Ilmoittautumisaika päättyy 23.7.2020 klo 18.00.
Kilpailumaksut maksetaan alla olevien ohjeiden mukaan.

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista vielä kaksi tuntia ennen lajin ensimmäisen briefingin alkua ja sen voi tehdä paikan päällä. Jälki-ilmoittautumismaksu on 0 euroa/kilpailija.
Jos varsinaisen ilmoittautumisajan päättyessä ei ole tullut SM-arvoon edellytettävää määrää osallistujia, kilpailu voidaan perua.

Viralliset avajaiset:  Torstaina 23.7.2020 klo 21.00

Päivittäinen aikataulu:  Harjoitushypyt torstaina 23.7. klo 12.00 20.30. Kilpailuhypyt pe–su klo 09.00–21.00

Kilpailun päättyminen:   Viimeinen poka nousee sunnuntaina klo 17:30. Palkintojen jako on heti kilpailun päätyttyä.

Koneet:  Cessna 206 OH-CWW, Cessna 208 Caravan I OH-SIS Kilpailukoneena/varakoneena voivat olla myös kaikki muut Suomessa hyppykäyttöön hyväksytyt ja hyväksyttävissä olevat lentolaitteet.

Majoitus:  Jokainen kilpailija järjestää majoituksensa itse. Kilpailijoilla on majoitusmahdollisuus kerhon majoitusrakennuksessa. Lähin hotelli on Vääksyssä (Tallukka).

Ruokailu:  Kerholla on buffet, josta voi ostaa virvokkeita ja pientä purtavaa.

Muut hypyt:  SM-kilpailujen aikana hypätään muita hyppyjä mahdollisuuksien mukaan.

Säännöt:  Laskuvarjourheilun SM-säännöt ja SE-säännöt jossa on eritelty kaikki noudatettavat säännöt. Säännöt löytyvät Laskuvarjotoimikunnan sivuilta osoitteesta: http://laskuvarjotoimikunta.fi/kilpailu/saannot/
Kilpailun johtaja: Juha Lampela

Lisätietoja:

Juha Lampela (juha_olavi ät hotmail.com)

Jussi Lahenius (lahenius ät gmail. com)

Pasi Pirttikoski (cffinland ät gmail. com)

Maksuohje:   SM-kisojen osallistumismaksu tulee maksaa Hämeen Laskuvarjourheilijat ry:n tilille FI65 8146 9710 0440 65. Viestikenttään joukkueen nimi ja teksti ”SM 2020”. Maksu tulee hoitaa viim. 15.7.2020.

Muistakaa myös ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen juha_olavi ät hotmail. com. Viestiin tulee laittaa joukkueen nimi ja kaikkien joukkueen jäsenten nimet.

Kilpailuluokka/Sarjat: Wingsuit Flying
Aika/ajankohta: 23.07.2020 - 26.07.2020