Lajit

Laskuvarjo SM -kilpailut 2021 Freestyle-, CP, Wingsuit- ja CF

LASKUVARJOURHEILUN SM-KILPAILUT 2021
Freestyle-, Canopy Piloting-, Wingsuit- ja Kupumuodostelmahyppääminen

Hämeen Laskuvarjourheilijat ry. järjestää laskuvarjourheilun avoimet SM-kilpailut kahden hengen freestyle-lajissa. Järjestelyt toteutetaan Suomen Ilmailuliitto ry:n (SIL) valtuuttamana.

Paikka:                                 Vesivehmaan lentoasema
Kilpailuaika:                     22.7.-24.7.2021

Kilpailuhypyt alkavat torstaiaamuna. Briefing ja hyppyjärjestyksen arvonnat keskiviikkona lajikohtaisesti: https://skydivehame.com/ajankohtaista/

Ilmoittautuminen ja maksujen maksaminen:    Ilmoittautuminen tehdään sähköpostilla osoitteeseen juha_olavi ät hotmail. com   Ilmoittautumisaika päättyy 21.7.2021 klo 18:00. Kilpailumaksut maksetaan alla olevien ohjeiden mukaan. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista vielä kaksi tuntia ennen lajin ensimmäisen briefingin alkua ja sen voi tehdä paikan  päällä. Jälki-ilmoittautumismaksu on 0 euroa/kilpailija. Jos varsinaisen ilmoittautumisajan päättyessä ei ole tullut SM-arvoon  edellytettävää määrää osallistujia, kilpailu voidaan perua.

Kilpailumaksut:                 https://skydivehame.com/ajankohtaista/

Viralliset avajaiset:          Keskiviikkona 22.7.2021 klo 21:00

Päivittäinen aikataulu:   Harjoitushypyt keskiviikkona 22.7. klo 12:00 – 20:30. Kilpailuhypyt to-la klo 09:00 – 21:00

Kilpailun päättyminen:   Viimeinen poka nousee lauantaina klo 17:30. Palkintojen jako heti kilpailun päätyttyä.

Koneet:                                  Cessna 207 YL-KAO. Kilpailukoneena/varakoneena voivat olla myös kaikki muut Suomessa hyppykäyttöön hyväksytyt ja hyväksyttävissä olevat lentolaitteet.

Majoitus:                               Jokainen kilpailija järjestää majoituksensa itse. Kilpailijoilla on majoitusmahdollisuus kerhon majoitusrakennuksessa. Lähin hotelli on Vääksyssä (Tallukka).

Ruokailu:                             Kerholla on buffet, josta voi ostaa virvokkeita ja pientä purtavaa.

Muut hypyt:                        SM-kilpailujen aikana hypätään muita hyppyjä mahdollisuuksien mukaan.

Säännöt:                               Laskuvarjourheilun SM-säännöt ja SE-säännöt jossa on eritelty kaikki noudatettavat säännöt. Säännöt löytyvät Laskuvarjotoimikunnan sivuilta osoitteesta: http://laskuvarjotoimikunta.fi/kilpailu/saannot/
Kilpailun johtaja: Juha Lampela

Lisätietoja:                         Juha Lampela (juha_olavi ät hotmail.com)

Jussi Lahenius (lahenius ät gmail. com)

Pasi Pirttikoski (cffinland ät gmail. com)

Maksuohje:                        SM-kisojen osallistumismaksu tulee maksaa Hämeen Laskuvarjourheilijat ry:n tilille FI65 8146 9710 0440 65. Viestikenttään  joukkueen nimi ja teksti ”SM 2021”. Maksu tulee hoitaa viim. 15.7.2021.

Muistakaa myös ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen juha_olavi ät hotmail. com. Viestiin tulee laittaa joukkueen nimi ja  kaikkien joukkueen jäsenten nimet.

Tietosuoja:
Huomioi seuraavat tietosuojaan liittyvät asiat.
Ilmoittautuessasi kilpailuun hyväksyt, että nimesi julkaistaan lähtö- ja tuloslistalla ellet sitä
erikseen kiellä (GDPR) ja lisäksi lähtö- ja tulostietoja voidaan luovuttaa esimerkiksi median
käyttöön ja tilastointiin.
Tietoja voidaan julkaista vapaasti, julkaisijoina ovat esimerkiksi kilpailun järjestäjä, Suomen
Ilmailuliitto ja kansainvälinen Ilmailuliitto FAI sekä Suomen Olympiakomitea.
Tulostietoja säilytetään määräämättömän ajan. Muita ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä
henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeellista.
Ilmoittautuneilla on oikeus rajoittaa tietojensa käyttöä ja kilpailijaa pyydetään ilmoittamaan
mahdollisista henkilötietoihinsa liittyvistä rajoituksista ilmoittautumisen yhteydessä. Tietojen
rajoittaminen voi estää pääsyn kilpailuihin.

Kilpailuluokka/Sarjat: Freestyle-, Canopy Piloting-, Wingsuit- ja Kupumuodostelmahyppääminen
Aika/ajankohta: 22.07.2021 - 24.07.2021
Paikkakunta: Lahti-Vesivehmaan lentokenttä