Lajit

KILPAILUKUTSU

Kilpailu:            Vapaastilentävien lennokkien 2. SM-osakilpailu 2022

Järjestäjä:        Model Club Fly High Ry

Luokat:              F1AJ, F1A, F1B ja F1C sekä F1A-15 Suomen cup ja F1Q Suomen cup

Aika:                   26.2.2022 klo 09.30, varapäivä 28.2.2022.

Paikka:              Säkylän Pyhäjärvi (Kristalliranta). Jäälle meno Kristallirannan lomakeskuksen kohdalta.

Osoite:               Säkyläntie 275, 27800 Säkylä

Briefing               klo 9.00 kisapaikalla

Ilmoittautumiset: 23.2.2022 mennessä ari.kutvonen@merima.fi tai janne_isotalo@hotmail.com

tai puhelimitse 040-4813200 (Ari) 040-5041874 (Janne)

Maksut:            Juniorit 10 Eur, Aikuiset 20 Eur. Käteismaksu kortteja haettaessa. Varatkaa tasaraha.
Kilpailun kulku: Ensimmäisellä ja viimeisellä kierroksella saatetaan käyttää pidennettyjä maksimiaikoja, jos sää- ja kenttäolosuhteet sen mahdollistavat.
Asian päättää kilpailun jury ja se ilmoitetaan hyvissä ajoin ennen kierroksen alkua

Noudatetaan SM- ja Suomen Cup ja FAI kilpailusääntöjä (Hyväksytty lajikokouksessa 12.2.2016).

Kilpailunjohtaja ja lisätiedot: Ari Kutvonen 040-4813200, ari.kutvonen@merima.fi

Muuta: Kilpailuissa noudatetaan viranomaisten sen hetkisiä, päivitettyjä Korona-ohjeita.

Ilmoittautuessasi kilpailuun hyväksyt, että nimesi julkaistaan lähtö- ja tuloslistalla ellet sitä erikseen kiellä (GDPR) ja lisäksi lähtö- ja tulostietoja voidaan luovuttaa esimerkiksi median käyttöön ja tilastointiin. Tietoja voidaan julkaista vapaasti, julkaisijoina ovat esimerkiksi kilpailun järjestäjä, Suomen Ilmailuliitto ja kansainvälinen Ilmailuliitto FAI sekä Suomen Olympiakomitea.

Tulostietoja säilytetään määräämättömän ajan. Muita ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjä henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeellista.

Ilmoittautuneilla on oikeus rajoittaa tietojensa käyttöä ja kilpailijaa pyydetään ilmoittamaan mahdollisista henkilötietoihinsa liittyvistä rajoituksista ilmoittautumisen yhteydessä. Tietojen rajoittaminen voi estää pääsyn kilpailuihin.

TERVETULOA!

Model Club Fly High Ry