Ilmailuliiton jäsenet ovat oikeutettuja jäsenetuihin, joita ovat mm. ILMAILU-lehti, Ilmailijan tapaturmavakuutus ja toiminnan vastuuvakutus kerhoille.

 

ILMAILU-lehti

Ilmailuliiton jäsenet saavat jäsenetuna ILMAILU-lehden  kuusi kertaa vuodessa. Lehti käsittelee Ilmailuliiton piirissä harrastettavia lajeja. Lehti on  Suomen suurilevikkisin ilmailun yleisaikakauslehti.  ILMAILU-lehden voi myös tilata, vaikkei olisi Ilmailuliiton jäsen. Katso tilauslomake ja hintatiedot .  Ilmailu-lehden irtonumeroita voi ostaa Lehtipisteistä.

 

Sporttiturva – Ilmailijan tapaturmavakuutus

> Lue lisää Sporttiturvasta

 

Tuplaturva ja Tuplaturvavakuutukseen lisätty Ilmailuliiton lisäerityisehto

> Lue lisää Tuplaturvasta

 

Alennusta Suomen Urheiluilmailuopiston verkkokursseista

Suomen Urheiluilmailuopisto myöntää alennusta tiettyjen verkkokurssien hinnasta Suomen Ilmailuliiton jäsenille. Kunkin kurssin verkkosivuilla mainitaan, mikäli sen hinnasta annetaan liiton jäsenille alennusta.  Alennuksen saa, kun ilmoittautumisen yhteydessä osoittaa olevansa Ilmailuliiton jäsen. Alennusta ei myönnetä takautuvasti eikä  tarjoushinnoista.

 

Fööni vapaalento

Ilmailuliiton jäsenkortilla saat nyt Föönin 4 minuutin Soolo-lentoon (109/129 €) yhden lisäminuutin kaupan päälle. Lisäminuutin Soolon yhteyteen saat näyttämällä Ilmailuliiton jäsenkorttia Föönin palvelutiskillä tullessasi lentämään. Etu on voimassa 31.12.2021 saakka. Saavu Fööniin tuntia ennen lentosi alkamista ja täytä vastaanotossa tieto- ja vastuuvapautuslomake. Sen jälkeen saat varusteet ja ohjaaja pitää sinulle lentokoulutuksen. Kokonaisuudessaan yhteen vapaalentokertaan menee aikaa noin 1,5–2 h. Huom. Föönaus sujuu parhaiten lenkkareissa/tennareissa ja lentopuvun alle voi jättää omat housut/verkkarit/shortsit.

> Fööni SIL jäsenetu

> Fööni.fi

 

Edullinen lentoparkki

Ilmailuliiton jäsen saa Helsinki-Vantaan lentokentällä auton paikoituksen edulliseen hintaan. Lentoparkki Oy:n kaukopysäköinti tarjoaa normaalihintaisesta paikoitusmaksusta – 15 %. Alennuskoodi löytyy jäsenpalvelu SILMARI:sta. SILMARIN sivun alaosasta löytyy kohta jäsenedut.  Alennuksen saa siis vain ennakkovarauksen yhteydessä. Varausnäkymän etusivulla on laitettava rasti ruutuun: ”Minulla on alennuskoodi.” Valitse päivä ja kellonajat. Koodi syötetään yhteystieto sivulla olevaan ”Alennuskoodi” -kenttään.

Lentoparkki on Itä -alueella osoitteessa Ohtolankatu 19, ei siis enää vanhassa sijainnissamme Tikkurilantiellä. Katso sijainti kartasta.

 

Jäsenhinnalla GreenStar-hotelliin

GreenStar Hotellit tarjoavat Suomen Ilmailuliitto ry:n jäsenille

edullisen kiinteähintaisen majoituksen

työ- sekä vapaa-ajan matkoilla. Etuhinnan saa tekemällä varauksen osoitteessa

https://www.greenstar.fi ja käyttämällä varauskoodia: ILMAILU tai tekemällä varauksen suoraan hotellissa.

Hinnat ja lisätiedot: Suomen Ilmailuliitto ry jäsenhinnat 2022 GreenStar Hotels Oy

Suomen Ilmailuliiton jäsenalennus Greenstar Oy  2023

 

Teosto ja Gramex

Olympiakomitea ja Teosto ja Gramex ovat sopineet keskitetysti musiikin esittämiseen liittyvistä tekijänoikeuskorvauksista vuodelle 2021. Ilmailuliitto on mukana sopimuksessa.

Suomen Ilmailuliiton jäsenkerhojen tilaisuuksissa, kuten esimerkiksi kilpailuissa, Fly In -tapahtumissa ja messuilla, on oikeus soittaa taustamusiikki maksutta.

> Lue lisää(olympiakomitea.fi)

 

 

 

MUITA JÄSENETUJA

  • Kelpoisuustodistukset
  • Opettaja- ja hyppymestarikoulutukset
  • Ilmainen termiikkiennuste internetistä
  • Jatkuva harrastajien edunvalvonta viranomaisten suuntaan niin kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla.