Jäsenet muodostavat Ilmailuliiton. Liiton tehtävänä on tukea jäsenkerhoja ja taata toiminnalle riittävät puitteet. Ilmailuliitolla on yli 200 jäsenkerhoa ja noin 8 000 henkilöjäsentä.

 

Liitto tarjoaa jäsenilleen useita konkreettisia jäsenetuja. Erityisesti kannattaa huomioida ryhmätapaturmavakuutus, joka on voimassa ilmailulajeja harrastettaessa ja vuodesta 2020 alkaen kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Ilmailu-lehti.

 

Jäsenedut ovat voimassa aina maksuhetkestä vuoden loppuun asti.
Jäsenet ja jäsenyhdistykset voivat tarkastella ja päivittää tietojaan jäsenportaalissa.

 

Jäsenet saavat sähköisen kortin todistukseksi jäsenyydestään. Ilmailuliitto ei enää tee ja postita jäsenkortteja. Jos jäsen tarvitsee todistuksen jäsenyydestään, hän voi itse tulostaa sen jäsenportaalista. Jos jäsenellä ei ole tulostusmahdollisuutta, hän voi pyytää tulostetta liiton toimisto- ja jäsensihteeriltä (sil@ilmailuliitto.fi).

 

Jokaisella jäsenellä on pääsy SILMARI-jäsenpalveluun oma.ilmailuliitto.fi, josta löytyvät sähköiset jäsen- ja lisenssikortit, voimassa olevat jäsenedut sekä Ilmailu-lehti sähköisenä. Portaalissa voi tehdä urheilijasopimuksen ja ostaa tai tarkistaa FAI-lisenssin – ja tulevaisuudessa paljon muuta.

 

SILMARI-Jäsenpalveluun

Jäsenet: jäsenpalveluun kirjautuminen


Kerhojen jäsenvastaavat: 
kerhopalveluun kirjautuminen 

Katso ohjeet ohjesivulta.

Jäsenmaksusivulla on ohje, jos kerho maksaa kurssilaisten SIL jäsenmaksun koostetusti.

Kun haluat liittyä jäseneksi: jäseneksi liittyminen