Suomen Ilmailuliitto juhli 100-vuotista lentoaan vuonna 2019. Sen kunniaksi Ilmailuliitto on koonnut ilmailijoiden tarinoita kansien väliin.

Ilmailu on aina kiinnostanut ihmistä suuresti, eikä syyttä.

Ilmailu tarjoaa unohtumattomia elämyksiä, uuden oppimisen riemua ja kehittäviä haasteita. Ilmailu pitää sisällään myös mielenkiintoisia tarinoita: sattumuksia, kokemuksia, retkikertomuksia ja elämäntarinoita.

Ilmailuliiton satavuotisen historian kunniaksi harrastajat ovat saaneet kertoa oman tarinansa. TARINATIIMAA -kirja on painettu näitä tarinoita varten.

 

TARINATIIMAA -kirjan voit ostaa täyttämällä alla olevan lomakkeen (lasku toimitetaan sähköpostitse) tai noutamalla oman kappaleesi Ilmailuliiton toimistolta, jolloin maksuvälineenä on käteinen.

 

Lomakkeen kautta tilattavat TARINATIIMAA -kirjat toimitetaan postitse tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen. Suuremmat tilaukset lähetetään postipakettina.

 

TARINATIIMAA tilaus

Juhlakirjan tilauslomake
 • Hinta: 20,00 € Määrä:
  Tilaukseen lisätään postimaksut seuraavan taulukon mukaisesti:
  1 kpl = 5,24€
  2 kpl = 8,52€
  3 kpl = 9,57€
  4 kpl = 9,74€
  5 kpl = 9,91€

 

 

Mikäli haluat ostaa isomman erän kirjoja tai saada sähköisen laskun, olethan yhteydessä sähköpostilla: sil@ilmailuliitto.fi. Kerro sähköpostissa:

 • tilausmäärä
 • tilaajan tiedot (tilaajan nimi, jos yritys myös tilaajan yhteyshenkilö, toimitusosoite, sähköposti ja puhelinnumero)
 • toimitusosoite
 • laskutustiedot (jos haluatte laskun sähköisenä: verkkolaskuosoite (OVT-tunnus) ja operaattoritunnus)
 • Y-tunnus

 

Lisätietoja: jäsen- ja toimistosihteeri 

Tilauksista kertyviä tilaus- ja henkilötietoja käsitellään vain tilauksen ja laskutuksen hoitamiseksi. Tiedot kertyvät liiton kirjanpitoaineistoksi. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin eikä tietoja luovuteta kolmansille tahoille. TARINATIIMAA on liiton varainhankintatuote, josta liitto ei ole arvonlisäverovelvollinen. Kirjan hintaan ei lisätä arvonlisäveroa.

 

 

Copyright © 2019 Suomen Ilmailuliitto, kirjoittajat ja kuvaajat

Kansi ja taitto: Teemu Kavasto

278 sivua

ISBN 978-951-95109-7-2