10.06.2024 Uutiset

Sipiläinen ja Kesävuori ultrakevytlennon Suomen mestareiksi

Suomenmestareiksi lensivät Jorma Sipiläinen ja Risto Kesävuori (keskellä). Vasemmalla ovat Virpi ja Tom Arppe, oikealla Viitanen Sami ja Rostami Barouei Muhammad.

 

Ultrakevytlentäjien SM-kilpailuiden voittokolmikossa ovat tänäkin vuonna tutut nimet. Kultamitalit kaulaansa saivat OH-U444-koneen miehistö, Jorma Sipiläinen ja Risto Kesävuori.  Hopeamitalin saavuttivat Tom Arppe ja Virpi Arppe koneenaan OH-U531. Pronssille sijoittuivat OH-U675-koneella lentäneet  Sami Viitanen  ja Rostami Barouei Muhammad.

 

Kilpailuiden kolme suunnistustehtävää ja illan maaliinlaskutehtävä saatiin kaikki kilpailtua lauantaina hyvässä säässä.  Kilpailuiden ulkopuolisena samat tehtävät lensi myös  kaksi miehistöä Cessna OH-CMU:lla.