02.04.2024 Uutiset

Pekka Halme liiton uudeksi edunvalvontapäälliköksi

Pekka Halmeen tehtäviin Ilmailuliiton edunvalvontapäällikkönä kuuluu sidosryhmäyhteistyö sekä harraste-, urheilu- ja yleisilmailijoiden eduista huolehtiminen.

 

Halme työskenteli 30 vuoden ajan Tampereen aluelennonjohdossa lennonjohtajana, vuoroesimiehenä ja 12-vuotta lentopelastuskeskuksen päällikkönä Tampereella. 55-vuotiaana eläkkeelle päässyt Halme ehti olla seitsemän vuotta eläkkeellä ennen siirtymistään Ilmailuliiton edunvalvontapäällikön tehtävään.

 

Halmeella on myös pitkä harrasteilmailukokemus. Hän lensi PPL-lupakirjan (sep sea) 1985 Pirkkalassa Tampereella, lensi hyppykonetta muun muassa Kajaanissa ja harrasti Kitfox 3 -experimentalin huoltamista ja lentämistä.

 

Yksi Halmeen ammateista on musiikki. Esimerkiksi vuonna 1982–1988 hän soitti Frederik ja Dynamite -taustabändissä.

 

Pekka Halmeen tavoittaa sähköpostitse osoitteesta pekka.halme@ilmailuliitto.fi ja puhelimitse numerosta 044 774 2228.