13.02.2024 Tiedotteet

Traficom järjestää Ilmailun säädösinfon myös Rovaniemellä

 

Ilmailuliitto välittää tietoa lentoturvallisuuden edistämiseksi Traficomin järjestämästä säädösinfosta. Ilmailun säädösinfo järjestetään tänä vuonna Helsingin lisäksi myös Rovaniemellä. Rovaniemen tilaisuus järjestetään 8.4.2024.

 

Infossa kerrotaan EU- ja kansallisen sääntelyn viime muutoksista ilmailun eri osa-alueilla sekä tulossa olevasta sääntelystä ja siihen vaikuttamisesta. Varsinainen kutsu ja tarkempi ohjelma tulevat lähempänä tilaisuuden ajankohtaa. Ohjelmarunko muistuttaa Helsingin vastaavaa tilaisuutta, mutta sitä voidaan myös räätälöidä tarpeiden ja toiveiden mukaan. Tilaisuus järjestetään pelkästään läsnäolotilaisuutena, jotta riittävän moni tulisi paikan päälle ja tapahtuma toimisi samalla ilmailualan ihmisten kohtaamispaikkana.