13.02.2024 Tiedotteet

Ilmailuliitto palkkaa kesätöihin somekoordinaattorin

Somekoordinaattorin tehtävänä on Ilmailuliiton somenäkyvyyden lisääminen ja kehittäminen. Työ alkaa toukokuussa tai sopimuksen mukaan myöhemmin ja työ jatkuu elokuun loppuun.

Yhdistät työssäsi raikkaan someosaamisesi Ilmailuliiton viestintä- ja markkinointiperiaatteisiin.

Somekoordinaattorina

• edistät Suomen Ilmailuliiton toimintaa sosiaalisessa mediassa, työsi tuloksena eri ilmailulajit näkyvät ja kiinnostavat somessa
  • etsit ja luot yhteyksiä Ilmailuliiton jäsenyhdistyksissä ja jäsenistössä toimiviin somettajiin ja kannustat heitä luomaan sisältöä Ilmailuliiton sosiaalisen median kanaviin
  • seuraat ja moderoit sekä osaat myös luoda itse julkaisuja liiton sosiaalisen median kanavissa
  • luot Ilmailuliitolle someviestinnän toimintamalleja (liiton somestrategia)

Toivomme sinulta

• hyvää suomen kielen osaamista
  • vahvaa viestinnän osaamista, ilmailun ymmärtäminen katsotaan eduksi
  • innokkuutta, itsenäistä työotetta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme unelmiesi kesätyön ilmailun parissa ja mahdollisuuden kehittyä someviestinnän tekijänä.

Hae vapaamuotoisella kirjallisella hakemuksella ja sosiaalisen median portfoliolla. Lähetä hakemuksesi 10.3.2024 mennessä tiedotus@ilmailuliitto.fi. Viestikenttään sana ”SOMEKOORDINAATTORI”.

Suomen Ilmailuliitto on 1919 perustettu harraste- ja urheiluilmailun valtakunnallinen keskusjärjestö, jossa on noin 6000 henkilöjäsentä ja yli 200 yhteisöjäsentä.

Työpaikan lisätiedot

• www-osoite: www.ilmailuliitto.fi
  • Työpaikan osoite: Lentäjäntie 3, Vantaa
  • Mahdollisuus tehdä etätyönä osa työajasta.
  • Työajat: 7,5 h/pv, 37,5 h/vk, normaalisti työ tehdään arkisin, kilpailujen ja tapahtumien osalta työtä voidaan sijoittaa myös ilta-/viikonloppuaikoihin
  • Palkka: TES:n mukaan, arvio valittavan henkilön taitojen ja kokemuksen mukaan noin 2200–2500 €/kk
  • Työ alkaa: 2.5. tai sopimuksen mukaan
  • Työn kesto: 3–4 kuukautta, sovitusti, koeaika 1 kk