19.12.2023 Tiedotteet

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Kiitos tästä vuodesta! Olet tervetullut mukaan Ilmailuliiton jäsenyhdistysten toimintaan myös ensi vuonna, olitpa sitten harrastaja, kilpailija tai muuten vain harraste- ja urheiluilmailusta innostunut.
Kun olet paitsi ilmailukerhosi myös Ilmailuliiton jäsen, saat jäsenetuja, kuten kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Ilmailu-lehden ja vakuutuksen. Jäsenenä voit myös osallistua kilpailuihin ja toimia luottamushenkilönä. Me liiton toimistossa pidämme huolta siitä, että ilmatilaa riittää myös ilmailun harrastajille ja ilmailukilpailuihin – eikä vain matkustaja- ja sotilasilmailuun. Teemme kaikkemme, että kaikkialla Suomessa voidaan harraste- ja urheiluilmailla jatkossakin.
Jäsenyys kannattaa! Ilmailuliiton jäsenenä olet osa ilmailijoiden yhteisöä. Mitä suurempi lajiliittomme on, sitä suurempi painoarvo meillä on. Tehdään yhdessä lajistamme vahva!