07.11.2023 Uutiset

Tomi Mäkisen kuva Ensimmäinen yksinlento äänestettiin kilpailun voittajaksi

Kuvakilpailun voitti Tomi Mäkinen kuvallaan Ensimmäinen yksinlento.

 

 

Ilmailuliiton ja Ilmailu-lehden vuoden 2023 ilmailukuvakilpailun  voitti Tomi Mäkisen kuva ”Ensimmäinen yksinlento”.  Yleisö äänesti kuvaa 131 kertaa. Ilmailuliitto palkitsee voittajan 500 euron lahjakortilla elektroniikkaliikkeeseen.

 

Toiseksi kilpailussa sijoittui 115 kertaa äänestetty Petteri Leppikorven kuva ”Maapallo”.   Kolmanneksi parhaaksi kuvaksi valikoitui 89 äänellä Okke Kuipersin kuva ”Usvan yllä”.  Yleisöäänestykseen osallistui 509 henkeä. Äänestäneiden kesken arvottiin 100 euron lahjakortti elektroniikkaliikkeeseen; sen voitti Jan Jusslin.

 

Ilmailu-lehden sivuilla näet kuvakilpailun kaikki tulokset. Tervetuloa osallistumaan kilpailuun jälleen vuonna 2024!

 

Kuvakilpailun voitti Tomi Mäkinen kuvallaan Ensimmäinen yksinlento.
Yleisö äänesti Petteri Leppikorven kuvan Maapallo toiseksi parhaaksi.
Okke Kuipersin kuva Usvan yllä äänestettiin kolmanneksi parhaaksi.