06.11.2023 Uutiset

Mari Lehtonen on ehdolla Ilmailuliiton hallitukseen

Mari Lehtonen

Ilmailuliiton hallitukseen ehdolle asettuneen Mari Lehtosen laji on laskuvarjohyppy. Hyppyjä hän on tehnyt lähes 900 ja lentänyt tuulitunnelissa noin kymmenen tuntia.

 

Lehtosella on aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta; hän on ollut Ilmailuliiton hallituksen jäsen kolmen kauden ajan vuosina 2016—2021. Lisäksi hän on yksi Ilmailuliiton tukisäätiön hallituksen jäsenistä.  Lehtonen toimi myös muutama vuosi sitten Ilmailuliiton turvallisuustoimikunnan puheenjohtajana. Omassa lajissaan laskuvarjohypyssä hän on myös toiminut koulutus- ja turvallisuuskomitean vetäjänä parin vuoden ajan.

 

Hän näkee tärkeänä, että Ilmailuliiton hallituksessa on kokonaisvaltainen ymmärrys liiton tehtävästä kaikkien harrastelajien edustajana ja edunvalvojana ja että hallitustyö ja päätettävät asiat vaativat kokonaisvaltaista ilmailun ja yhteiskunnan tuntemusta. Tämän lisäksi Lehtosen erityisosaamista ovat turvallisuus ja viestintä.

 

Lehtonen opiskelee parhaillaan turvallisuusalaa ammattikorkeakoulussa. Hänen aiemmat tutkintonsa ovat tradenomi ja filosofian maisteri. Lehtonen työskennellyt yli 15 vuotta viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä.

 

Syyskokoustiedot löytyvät verkkosivuilta

Ilmailuliiton verkkosivuille kootaan kaikki sääntömääräisen syyskokouksen tiedot.

Ilmailuliiton syyskokous järjestetään 11.11.2022. Hallitukseen ehdolle asettuvien itsestään tekemät esittelyt julkaistaan sivuilla siinä järjestyksessä, kun ne ovat liittoon tulleet.