27.10.2023 Uutiset

Timo Hyvönen on ehdolla puheenjohtajaksi

Timo Hyvönen

 

Ilmailuliiton nykyinen puheenjohtaja Timo Hyvönen on ehdolla puheenjohtajaksi seuraavallekin kaudelle. Koulutukseltaan hän on konepaja-DI ja on työskennellyt IT-alalla yli 30 vuotta. Hän toimii itsenäisenä johdon ja johtamisen konsulttina.

 

Hyvönen päivittää ilmailutaitojaan, ja on viimeksi lentänyt vesilentokelpuutuksen.

 

Timo Hyvösellä on kokemusta järjestötoiminnasta ja hän toimii parhaillaan Suomen Ilmailuliiton puheenjohtajana. Hyvönen haluaa muun muassa viedä edunvalvontaa edelleen eteenpäin. Esimerkki tästä on lentokenttäverkoston mukaan ottaminen hallitusohjelmaan. Hyvönen näkee, että Ilmailuliiton keskiössä tulee olla jatkossakin jäsenten etu: yleis- ja harrasteilmailun toimijoiden tarpeet, mahdollisuudet ja jäsenedut.

 

Lue Timo Hyvösen esittely syyskokoussivuilta.

 

Syyskokoustiedot löytyvät verkkosivuilta

Ilmailuliiton verkkosivuille kootaan kaikki sääntömääräisen syyskokouksen tiedot.

Ilmailuliiton syyskokous järjestetään 11.11.2022. Hallitukseen ehdolle asettuvien itsestään tekemät esittelyt julkaistaan sivuilla siinä järjestyksessä, kun ne ovat liittoon tulleet.