27.10.2023 Uutiset

Sami Simonen on ehdolla Ilmailuliiton hallitukseen

Sami Simonen

 

Sami Simonen on 48-vuotias inkoolainen ilmailija. Simosen työ on toimia Finnair Oyj:ssä lentokapteenina sekä reittikouluttajana. Hän harrastaa ultrakevytlentämistä, kuntourheilua, omakotitalon ylläpitoa sekä pienimuotoista yritystoimintaa.

 

Simosella on kokemusta järjestötoiminnasta. Hän on lentouransa ohessa toiminut ammattilentäjien kattojärjestön Suomen lentäjäliitto Ry:n turvatoimikunnassa, Liikennelentäjälehden päätoimittajana sekä yhdistyksen puheenjohtajana. Edelleen hän on yhdistyksen toiminnassa mukana ja vastaa yhdistyksen taloudesta sekä Finnairin lentäjien liiton taloudesta.

 

Simonen on lentänyt harrastepuolella erilaisilla ultrakevytkalustoilla niin maasta kuin vedestä ja hänellä on lennonopettajan kelpuutus. Hän on myös toiminut Kevytilmailu Ry:n koulutuspäällikkönä Malmilla.

 

Simonen uskoo voivansa yhteistyöllä mahdollistamaan ilmailun monien lajien yhteiselon niin keskenään kuin ammatti-ilmailunkin kanssa.

 

Lue Sami Simosen esittely syyskokoussivulta.

 

 

Syyskokoustiedot löytyvät verkkosivuilta

Ilmailuliiton verkkosivuille kootaan kaikki sääntömääräisen syyskokouksen tiedot.

Ilmailuliiton syyskokous järjestetään 11.11.2022. Hallitukseen ehdolle asettuvien itsestään tekemät esittelyt julkaistaan sivuilla siinä järjestyksessä, kun ne ovat liittoon tulleet.