26.09.2023 Uutiset

Osallistu ilmailukuvakilpailuun 30.9. saakka!

Sami Pitkäkoski: Näkyvä termiikki

Kuvaa ilmailun elämyksellisyys ja monet mahdollisuudet. Osallistu Ilmailuliiton kuvakilpailuun ja voit voittaa 500 euron lahjakortin valokuvaustarvikkeita myyvään yritykseen. Kilpailun esiraati valitsee lähetetyistä kuvista lukijaäänestykseen 10 parasta kuvaa. Lukijat valitsevat voittajan eli vuoden ilmailukuvan.

 

Kilpailu alkaa 20.4. ja päättyy 30.9. Kuva voi olla otettu maasta, ilmasta tai vedestä. Kuvan kohde voi liittyä suoraan ilmailuun tai kuva voi olla taiteellisesti ilmailuun liittyvä. Kilpailukuva ei saa olla aikaisemmin julkaistu. Kilpailuun lähetettävän tulee olla otettu kilpailuvuotta edeltävänä syksynä 1.9. jälkeen ja ennen kilpailuvuoden 29.9. -päivää.

 

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä osallistujan itsensä ottama digikuva Ilmailuliiton verkkosivuilla olevan lomakkeen kautta. Yksi kilpailija voi osallistua kilpailuun enintään kolmella kuvalla. Kilpailun järjestäjä saa kilpailuun lähetettyihin kuviin vapaan käyttöoikeuden. Ennen osallistumista lue kilpailun säännöt kokonaan.