19.09.2023 Uutiset

Ilmailuliitto järjestää DTO-SMS-SILPI-työpajapäivän lokakuussa  

 

Suomen Ilmailuliiton koulutus- ja turvallisuustoimikunnat järjestävät yhteistyössä koulutus- ja turvallisuustyöpajan 14.10. Työpajan tarkoituksena on tuoda eväitä siihen, miten turvallisuudenhallintajärjestelmä perustetaan, mitä vaiheita liittyy ilmoituksenvaraisen koulutusorganisaation perustamiseen (DTO tai kansallinen) ja miten liiton poikkeamaraportointikanava SILPI toimii.

 

Kohderyhmänä kiinteäsiipisillä operoivat organisaatiot

Työpaja on tarkoitettu kaikille kiinteäsiipisillä operoivien kerhojen vastuuhenkilöille. Työpaja palvelee jo olemassa olevia koulutusorganisaatioita ja niitä, joilla on käytössä turvallisuudenhallintajärjestelmä, sekä yhtä lailla myös niitä, joilla näitä ei vielä ole. Päivän aikana jakaudutaan pienryhmiin, joissa työstetään eri vaiheita tarpeiden mukaan. Työpajassa saat muun muassa apuja koulutusorganisaation perustamiseen, mikäli sellaista ei vielä ole tai kehität olemassa olevaa turvallisuudenhallintajärjestelmää aktiiviseen ja kerhon toimintaa palvelevaan käyttöön. Työskentelyä täydentävät asiantuntijaluennot aiheiden tiimoilta.

 

Ajankohta ja paikka

Tilaisuus järjestetään Lahdessa Hotelli Green Starissa lauantaina 14.10. kello 9—18. Hotellille on muutaman minuutin kävelymatka Lahden matkakeskukselta. Hotellin osoite on Vesijärvenkatu 1, 15100 Lahti.

 

Hinta ja ilmoittautuminen

Tapahtuman hinta on 20 euroa henkilöltä. Hinta sisältää päivän ohjelman, aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvit lisukkeella. Tapahtuman osallistujamäärä on rajattu, joten ilmoittaudu lomakkeella heti!


Osallistumismaksut laskutetaan lokakuun aikana. Mikäli osallistumisesi maksaa kerho, ilmoita lomakkeella kerhon laskutustiedot.

 

Mahdollisesta majoituksesta kukin vastaa itse. Jokainen varaa ja maksaa huoneensa itse. Varaukset hotellin vastaanotosta lahti@greenstar.fi tai puhelimitse numerosta 010 423 9392 tunnuksella ”Ilmailuliiton turvallisuusseminaari” 5.10. mennessä. Erikoishintaisia huoneita rajoitetusti.