18.09.2023 Uutiset

Ilmailuliiton syyskokouksessa 11.11. valitaan luottamushenkilöitä ja puheenjohtaja

Ilmailuliiton syyskokous järjestetään 11.11.2023.  Ilmailuliiton sääntöjen mukaisesti esitykset hallituksen jäsenistä ja hallituksen puheenjohtajasta toimitetaan liiton toimistoon. Sähköpostitse lähetettyjen esitysten tulee olla perillä viimeistään lauantaina 28.10.2023. Toimistoon tuotujen tai toimistoon postitse lähetettyjen esitysten tulee olla perillä liiton toimistossa perjantaina 27.10.2023  toimiston aukioloaikana.

 

Tiedot on helpointa antaa valmiilla ehdokassuostumuslomakkeella, mutta samat tiedot voi myös antaa muuten kerättynä. Sekä ehdokkaasta että esittäjästä kannattaa samalla varmistaa sääntöjen vaatimat tiedot.

 

Lisätietoja

Esitykset hallituksen jäsenistä

Kuka voidaan valita liiton hallitukseen

 

Ilmailuliiton sääntöjen 14.9 kohdan mukaan liiton jäsenet voivat tehdä aloitteita liiton kokouksessa käsiteltäväksi. Aloitteiden jättöaika päättyi  11.9.2023.