21.08.2023 Uutiset

Suomalaiset voittivat vapaastilentävien lennokkien MM-joukkuekilpailut

Suomalaiset yhteiskuvassa: Janne Isotalo (F1B), Tommi Isotalo (F1B, 6. henkilökohtaisessa kisassa), Matti Lihtamo (F1B), Meri Niiranen (F1A), Jari Valo (F1A, F1C), Kalle Koivula (F1A, 10. henkilökohtaisessa kisassa), Ari Kutvonen (F1C), Olli-Matti Karhunen (F1A) ja Valtteri Niiranen (F1C). Etualalla on F1A-luokan henkilökohtainen maailmanmestari Lauri Malila, joka edustaa Sveitsiä.

 

 

Suomen joukkue on voittanut joukkuemestaruuden vapaastilentävien lennokkien MM-kilpailuissa. Kilpailut käytiin Ranskan Moncontourissa 14.–19. elokuuta. Tasaisella suorittamisella Suomen 10-henkinen joukkue päihitti toiseksi tulleen Saksan minuutilla. Puola tuli kilpailussa kolmanneksi.

 

Kilpailussa lennätettiin kolmessa eri luokassa. Henkilökohtaisissa kilpailuissa parhaista suomalaissuorituksista vastasivat Tommi Isotalo, joka oli kuudes kumimoottorilennokeissa ja Kalle Koivula, 10.s liidokeissa.

 

Suomea edustivat liidokeilla kilpailevat Olli-Matti Karhunen, Kalle Koivula, Meri Niiranen ja Jari Valo.  Kumimoottorilennokeilla Suomea edustivat Janne Isotalo, Tommi Isotalo ja Matti Lihtamo. Polttomoottorilennokeilla Suomea edustivat Ari Kutvonen, Valtteri Niiranen ja Jari Valo.

 

Video palkintojenjaosta