17.08.2023 Tiedotteet

Ilmailuliitto palkkaa koulutus- ja kehityspäällikön

Ilmailuliitto hakee hakee koulutus- ja kehityspäällikköä vastaamaan liiton koulutustoiminnasta. Tehtävään kuuluu koulutuksen kokonaisuuden johtaminen ja koordinointi liiton koko konsernitasolla liiton strategian mukaisesti sekä liiton yleinen kehittäminen.

 

Koulutus- ja kehityspäällikkö varmistaa Ilmailuliittoon kuuluvien lajien koulutuksen kehittämistä yhteistyössä lajitoimikuntien kanssa niin, että koulutus palvelee parhaalla mahdollisella tavalla liiton lajeja ja liittoon kuuluvia ilmailuyhdistyksiä (kerhoja). Apuna toimii eri ilmailulajien asiantuntijoista koostuva Ilmailuliiton koulutustoimikunta, jonka toimintaan osallistut.

 

Katso tarkemmat tiedot työpaikkailmoituksesta. Hakuaika päättyy 30.8. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja koulutus- ja kehityspäällikkö palkataan heti sopivan henkilön löydyttyä.