24.02.2023 Tiedotteet

Kutsu Suomen Ilmailuliiton sääntömääräiseen kevätkokoukseen

 

Suomen Ilmailuliitto – Finlands Flygförbund ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään lauantaina 25.3.2023 klo 12.00 Suomen Ilmailumuseossa (Karhumäentie 12, Vantaa). Kokoukseen voi osallistua etäyhteydellä.

 

Kevätkokoukseen pyydetään ilmoittautumaan ja kokouksen valtakirjat jättämään liiton toimistolle viimeistään tiistaina 21.3.2022 klo 12 mennessä.

Kevätkokouksessa etäyhteys toteutetaan Ilmailuliiton Teams-kokouksena (Microsoft Teams), jota varten etäosallistujan sähköpostiosoite tulee ilmoittaa kokousilmoituksen yhteydessä. Kokousedustajan ilmoittamaan sähköpostiin lähetetään osallistumiseen tarvittava kokouslinkki ennen kokousta. Kokoukseen etäosallistuvilla virallisilla kokousedustajilla on kokouksessa läsnäolo-, puhe- ja äänioikeus ja kokoukseen epävirallisina kokousosallistujina osallistuvilla Ilmailuliiton jäsenillä läsnäolo- ja puheoikeus. Puheenvuoropyynnön etäosallistuja tekee Teams-kokouksen keskustelutoiminnolla laittamalla kokouksessa viestin ”puheenvuoropyyntö”.

 

Kokouksessa käsiteltäviin asioihin liittyvä materiaali ja valtakirjapohja ovat saatavissa 28.2.2023 lähtien liiton verkkosivuilta: www.ilmailuliitto.fi/kevatkokous2023

 

Aikataulu

klo 11.00–12.00 Ilmoittautuminen

klo 12.00  Liiton kiertopalkintojen jako ja kevätkokous

 

Tervetuloa!

Suomen Ilmailuliitto – Finlands Flygförbund ry

Hallitus

 

Valtakirjantarkastusmenettelystä:

Kevätkokouksen valtakirjat pyydetään liiton toimistolle ennakkoon viimeistään tiistaina 21.3.2023 klo 12.00 mennessä joko kokouksen ilmoittautumiskanavalla, jonka osoite löytyy kevätkokouksen verkkosivuilta tai sähköpostin liitteenä osoitteeseen sil@ilmailuliitto.fi (otsikkokenttään sana ”valtakirja”) tai postitse (kuoreen sana ”valtakirja”).

Timo Latikka

toiminnanjohtaja