22.02.2023 Tiedotteet

Ilmailuliitto teetti julisteen kerhoille – kerhon vastuuhenkilö, tee tilaus heti!

Ilmailuliitto teetti strategiansa ydinkohdat kiteyttävän julisteen liiton jäsenkerhoille. Julisteessa esitetään tiivistetysti liiton arvot, joita ovat monipuolisuus, kannustus ja riemu. Liiton missiona on varmistaa jäsentensä edut ja palvelut sekä mahdollistaa tasapuoliset ilmailumahdollisuudet Suomessa. Missionsa mukaan liitto on vahva ja luotettu ilmailun vaikuttaja.  Julisteen ulkoasu on Teemu Kavaston käsialaa.

 

Kerhot voivat tilata julisteen liitosta lähettämällä jäsen- ja toimistosihteerille sähköpostia osoitteella sil@ilmailuliitto.fi. Juliste on maksuton. Muistathan kertoa osoitteesi ja montako julistetta tilaat. Julisteita lähetetään kerhoille niin kauan, kun niitä riittää.