04.08.2022 Tiedotteet

Hallituksen päätöksiä 1.-2.7.2022

Ilmailuliiton hallituksen kokouksessa 1.-2.7.2022 hallitus mm:

merkitsi tiedoksi, että:

• Hannu Halonen on osallistunut Räyskälä-Säätiö sr:n hallintoneuvoston kevätkokoukseen 16.6.2022.
  • Tmj Latikka on osallistunut Olympiakomitean jäsenille tarkoitettuun infoon 15.6.2022.
  • Pj Hyvönen on 11.6.202 osallistunut Arctic Airshow -tapahtumaan Sodankylässä.

Lisäksi hallitus teki mm. seuraavat päätökset:

Hallitus merkitsi tiedoksi Visa Sarparannan eron FAI:n CIMP-delegaatin tehtävästä ja nimitti uudeksi FAI:n CIMP-delegaatiksi Hannu Hirsimäen.

Hallitus päätti ryhtyä suunnittelemaan ohjausmallia omistusyhtiöiden raportoinnin ja johtamisen tehostamiseksi.

Hallitus merkitsi tiedoksi Suomen Urheiluilmailuopisto Oy:n taloustilanteen ja operatiivisen katsauksen.

Hallitus merkitsi tiedoksi Suomen Ilmailunäytös Oy:n taloustilanteen ja operatiivisen katsauksen.

Hallitus merkitsi tiedoksi liiton taloustilanteen.

Hallitus päätti kokoontua seuraavan kerran 12.8.2022.