19.07.2022 Uutiset

FAI:n piirustuskilpailun tulokset on julistettu

Kuvassa on 10–13-vuotiaiden sarjan voittajan, yhdysvaltalaisen Michelle Leen piirustus.

Kansainvälinen ilmailuliitto FAI julisti piirustuskilpailun tulokset  ja sarjojen parhaat piirustukset. 6 – 9-vuotiaiden sarjan voitti japanilainen Haruto Hirayama, 10 – 13-vuotiaiden sarjan voitti  yhdysvaltalainen Michelle Lee ja 14 – 17-vuotiaiden sarjan japanilainen Ruka Oji.

 

Kilpailuun osallistui lapsia ja nuoria yhdeksästä eri maasta, Suomi mukaan lukien. Suomen kilpailun parhaimmisto palkittiin aiemmin taiteilijatarvikkeilla. Kilpailun teemana oli oman, täydellisen lentolaitteen suunnittelu.

 

FAI on julkistanut jo vuoden 2023 piirustuskilpailun teeman. FAI kehottaa nuoria pohtimaan ilmailu-urheilua ja ympäristöä sekä piirtämään, millaisena he näkevät ilmailun planeettamme suojelun kannalta.