15.06.2022 Tiedotteet

Tervetuloa Pori Airshow 2022 -tapahtumaan 18. – 19.6.

Kuvassa Dassault Rafale -pari on juuri noussut ilmaan ja maassa olevien koneiden rivissä on ovat Griepen ja Typhoon -koneet varakoneineen. Arkistokuva: Rich Cooper

Suomen Ilmailuliiton päälentonäytös järjestetään Porin lentokentällä.  Pori Airshow on koko perheen ilmailutapahtuma, jossa on laaja maanäyttely ja erilaisia lentoesityksiä lennokeista taitolentokoneisiin ja taisteluhävittäjiin. Ohjelman kruunaa Sveitsin puolustusvoimien Patrouille Suisse sotilastaitolento-osasto. Monipuolinen maanäyttely tarjoaa mahdollisuuden tutustua siviili- ja sotilaslentokoneisiin sekä harrasteilmailuun ja alan toimijoihin. Lockheed Martin esittelee Suomelle valittua F-35A Lightning II monitoimihävittäjää osastollaan.

 

Pori Airshown ohjelma

Lippujen hinnat ja verkkokauppa

Näytöksen kotisivut

 

Tervetuloa lentonäytökseen – muistathan suojata kuulosi!