15.10.2021 Tiedotteet

Ilmailun maailma -sarjasta tuli suosittu

Suomen Ilmailuliiton tuottamasta ja Mauri Nurmen toimittamasta Ilmailun maailma -televisiosarjasta tuli suosittu. Digitan katsojalukujen mukaan sarja keräsi yhteensä 1,1 miljoonaa katsojaa. Sarjan viisi jaksoa näytettiin uusintoineen 30 kertaa tänä syksynä Alfa TV:ssä.

Televisioesitysten lisäksi sarjan jaksot ovat edelleen nähtävillä Suomen Ilmailuliiton YouTube-kanavalla. YouTubessa jaksoja on katsottu 15.10. mennessä yhteensä 12 744 kertaa.

–Liittomme tehtävä on edistää ilmailua Suomessa, ja halusimme kertoa siitä laajalle yleisölle TV:n kautta.  Sarjan menestys osoittaa selvästi, että ilmailu kiinnostaa kansalaisia paljonkin. Ilmailusta löytyy varmasti jokaiselle oma, sopiva lajinsa virtuaaleista extremeen. Toivotan kaikki tervetulleiksi ilmailujoukkoomme – taivaalla arjen huolet unohtuvat! Ilmailuliiton puheenjohtaja Timo Hyvönen sanoo.

tutustu harrasteilmailun monipuolisiin lajeihin.

Ilmailua harrastetaan jäsenkerhoissa.