12.10.2021 Tiedotteet

Olympiakomitea palkitsee Fiksu seura -palkinnolla ympäristön kannalta fiksusti toimivan seuran

Ilmailijat voivat kompensoida hiilidioksidipäästöjään Taimiteko-toiminnalla.

Olympiakomitea, jonka jäsen Ilmailuliittokin on, haluaa kannustaa seuroja toimimaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Fiksu seura palkinnolla palkitaan seura, joka on ottanut käyttöön ympäristön kannalta fiksuja toimintatapoja. Toimintatavat voivat liittyä esimerkiksi liikenteeseen, tapahtumiin, ravintoon, välineisiin tai viestintään.

Paras toimintatapa palkitaan 2 000 euron palkinnolla. Palkintoa voivat hakea kaikki urheiluseurat. Palkintojen hakulomakkeet ovat auki 20.10.2021 saakka. Hae Fiksu seura -palkintoa lomakkeella.

Ilmailuliitto on tehnyt sopimuksen 4H-järjestön kanssa hiilidioksidipäästöjen kompensoinnista Taimiteko-toiminnalla. Ilmailuliitto kannustaa kerhoja, jotka kompensoivat hiilidioksidipäästönsä, hakemaan Fiksu seura -palkintoa. Lisätietoja Taimiteosta saa Ilmailuliiton ympäristösivuilta.