lukeaksesi lehdessä julkaistut artikkelit
Kirjaudu jäsentunnuksilla
04.10.2021 Tiedotteet

Avainhenkilöpäivien aiheena mm. Ilmailuliiton strategia ja ilmailun turvallisuus

 

Ilmailuliiton Avainhenkilöpäivät järjestettiin 3.–4.10. Hämeenlinnassa. Liiton kansainväliset FAI delegaatit, ilmatilatyöryhmä, turvallisuustoimikunta, Urheiluilmailuopiston ja liiton henkilökunta sekä liiton hallitus ja lajitoimikuntien edustajat kokoontuivat keskustelemaan ajankohtaisista asioista kaksipäiväiseen seminaariin.

 

Aiheina oli muun muassa Ilmailuliiton strategia, kansalliset ja kansainväliset kilpailut ja se, mitä liitto odottaa avainhenkilöpäiviltä. Tilaisuudessa saatiin muun muassa tietoa myös matalalentoverkostosta ja etätornikonseptista sekä EASAn määräystyöstä EAS:n näkökulmasta.

 

Seminaarin aiheita 

-Hyvät avainhenkilöt 

-Moottori- ja ultralennon turvallisuus

-Purjelennon turvallisuus 2021 

-Kilpailuasiat

-EAS EU-edunvalvonnan tilannepäivitys 

-Ajankohtaista viestinnästä

Matalalentoverkosto  

-UAS vyöhykkeet, lennokit 

-Ilmailuliiton strategia