lukeaksesi lehdessä julkaistut artikkelit
Kirjaudu jäsentunnuksilla
25.08.2021 Tiedotteet

Kantola radio-ohjattavien heittoliidokkien Suomen mestariksi

Radio-ohjattavien heittoliidokkien SM-kultaa voitti Petri Kantola (keskellä). Hän voitti Suomen mestaruuden voitettuaan kaksi ensimmäistä osakilpailua. Toisen osakilpailun hopean voitti Janne Savolainen (vasemmalla) ja toisen osakilpailun pronssin Juho Lahtinen. Kuva: Heikki Tammisaari
Petri Kantola voitti radio-ohjattavien heittoliidokkien Suomen mestaruuden.  SM-lopputulokseen lasketaan mukaan jokaisen kilpailijan kaksi parasta tulosta. Kantola voitti ensimmäisen ja toisen osakilpailun. Näin ollen hän voitti Suomen mestaruuden jo tässä vaiheessa, ja SM-hopea ja SM-pronssi ratkeavat viimeisessä osakilpailussa.
Kantola edustaa Porvoon Ilmailukerhoa, joka myös järjesti radio-ohjattavien heittoliidokkien F3K:n SM-osakilpailut Mäntsälän lentokentällä.