lukeaksesi lehdessä julkaistut artikkelit
Kirjaudu jäsentunnuksilla
27.07.2021 Uutiset

Laskuvarjourheilun neljän alalajin Suomen mestarit selvillä

Kuvassa on päätuomari Jukka Olkkonen sekä Puolikas timantti Tom Brunberg, Jari Lehti, Pasi Pirttikoski, Ilmasirkus Simo Leminen, Jani Lyttinen, Teemu Hietakari, Hiomaton timantti Matti Pirttikoski, Lauri Rantaniemi, Marko Paukkunen ja kilpailujen johtaja Kristiina Tsiledaki. Kuva: Markus Rytömaa

Laskuvarjourheilun SM-kilpailuissa Vesivehmaalla ratkaistiin Suomen mestaruudet neljässä alalajissa. Kupukuviohypyissä SM-kullan voitti Ilmasirkus joukkue. Puolikas timantti joukkue sai hopeaa ja Hiomaton timantti pronssia.

 

WS-lajissa kultaa voitti Marko Mäkelä, hopeaa Janne Saiko ja pronssia Eero Mäensivu. Tatjana Maksudov lensi kaksi naisten SE WS distance Suomen ennätystä: 23.7. hän lensi 2670 metriä ja seuraavana päivänä 2700 metriä.

 

CP:ssä yleismestaruuden voitti Juho Mäntylä, hopeaa Klas Ramsay ja pronssia Mauri Väistö. Tämä kolmikko, sekä Ville Korhonen jakoivat mitalit eri osa-alueissa.

 

Freestylessä voittoon hyppäsi Väistöcoaching-joukkue. Pernod senders saavutti hopeaa ja Sivuraide pronssia.

Kaikki tulokset