lukeaksesi lehdessä julkaistut artikkelit
Kirjaudu jäsentunnuksilla
22.07.2021 Uutiset

Timo Toivonen voitti tarkkuushypyn SM-kultaa

Tarkkuuden SM-mitalistit vuosimallia 2021. Vasemmalta hopeamitalisti Reijo Hirvonen, keskellä SM-kultaa hypännyt Timo Toivonen ja oikealla Seppo Honkanen, pronssimitali kaulassaan. Kuva: Timo Anttila

 

 

Kauden ensimmäiset laskuvarjourheilun SM-kilpailut hypättiin Immolassa heinäkuun puolessa välissä. Kilpailijoita oli vain kuusi, yksi vähemmän kuin vuosi sitten. Timo Toivonen voitti jälleen SM-kultaa. Hopealle sijoittui Reijo Hirvonen ja pronssia sai Seppo Honkanen. Hyvän kilpailun tapaan mitalisijat ratkaistiin käytännössä vastata viimeisellä kierroksella.

 

Joukkuelajissa erot olivat selvät eikä voittajajoukkueesta ollut epäselvyyttä. Joukkueparikilpailun voitti ULK I -joukkue (Toivonen, Anssi Horppu) joukkue AIK:n (Hirvonen, Risto Käyhkö) sijoittuessa hopealle. Pronssia sai joukkue OS (Honkanen, Matti Heino).