lukeaksesi lehdessä julkaistut artikkelit
Kirjaudu jäsentunnuksilla
07.05.2021 Uutiset

FAI hyväksyi 26.7.2020 Vesivehmaalla hypätyn laskuvarjolajin Euroopan ennätyksen 

Kuva: Teemu Hietakari

SM-kilpailujen päätteeksi kolme joukkuetta yhdisti voimansa ja hyppäsi kolmen pisteen hypyn 8-way CF hypyn. Kolme pistettä tehtiin siten, että osa timanttikuviosta purettiin ja hyppääjät sijoittuivat eri paikkoihin.

–Ennätyshyppy meni suunnitelmien mukaan, kertoo hypyn organisoinut Pasi Pirttikoski Hämeen laskuvarjourheilijoista.

 

Ennätyksen tekijät ovat Pasi Pirttikoski, Heikki Kammonen, Lauri Rantaniemi, Matti Pirttikoski, Marko Paukkunen, Salla Kalsi, Jari Lehti sekä Petra Vuorinen. Kuvaajina hyppäsivät Teemu Hietakari ja Tom Brunberg.

Ilmailuliitto onnittelee ennätyksentekijöitä!

Video ennätyksestä