lukeaksesi lehdessä julkaistut artikkelit
Kirjaudu jäsentunnuksilla
01.04.2021 Tiedotteet

Harrasteilmailun prioriteettikautta pitäisi laajentaa koskemaan kaikkea ilmatilan varauskäytäntöä

Suomen Ilmailuliitto haluaa, että harrasteilmailun prioriteettikausi laajennetaan koskemaan kaikkea ilmatilan varauskäytäntöä ja sen suunnittelua myös Ilmavoimien päivittäisen käytön alueiden ulkopuolella. Jos periaate hyväksytään, liitto on valmis vastavuoroisesti lyhentämään harrasteilmailun prioriteettikautta niin, että se päättyisi jo 31.8. Asia käy ilmi Ilmailuliiton lausunnosta ASM-toimintakäsikirjan päivittämisestä.

 

Lisäksi Ilmailuliitto toteaa, että ASM-toimintakäsikirjan päivitys vuodelle 2021 on valmisteltujen ilmatilamuutosten mukainen.

 

Lisätietoja

 

Tutustu liiton edunvalvontaan ja lausuntoihin.