23.03.2021 Tiedotteet

Piirustuskilpailun voittajat on valittu

Nuppu Nieminen voitti 10–13-vuotiaiden sarjan.

Kansainvälisen ilmailuliitto FAI:n piirustuskilpailun Suomen esikarsintakilpailun voittajat ovat selvillä.  Piirustuskilpailun raati koostui Ilmailuliiton toimiston työntekijöistä.

Piirustuskilpailun teema on ”ilmailun yhteisöllisyys luo ystävällisempää maailmaa”. Teoksen tulee kuvata ystävällisempää maailmaa, joka syntyy, kun ihmiset tapaavat rakkaan harrastuksensa, urheiluilmailun parissa.

Piirustuskilpailuun tuli parikymmentä piirustusta. Eniten osallistujia oli nuorimpien, eli 6–9-vuotiaiden ryhmässä. Sen voitti Ninna Kupari. Toiseksi tuli Elsa Väskä ja kolmanneksi Niilo Vuorimaa. 10–13-vuotiaiden sarjan voitti Nuppu Nieminen ja toiseksi tuli Rosa Tuomainen. Vanhimpien ikäryhmän, 14–17-vuotiaat, voitti Anastasia Vaskela.

Ninna Kupari voitti 6–9-vuotiaiden sarjan.
Elsa Vänskä tuli toiseksi 6–9-vuotiaiden sarjassa.
Niilo Vuorimaa tuli kolmanneksi 6–9-vuotiaiden sarjassa.
Nuppu Nieminen voitti 10–13-vuotiaiden sarjan.
Roosa Tuomainen tuli toiseksi 10–13-vuotiaiden sarjassa.
Anastasia Vaskela voitti 14–17-vuotiaiden ryhmän.

Vuoden 2020 piirustuskilpailun Suomen voittajat