16.03.2021 Uutiset

FAI hyväksyi laskuvarjohyppääjien Euroopan ennätykset

FAI hyväksyi elokuussa Utissa tehdyt laskuvarjohypyn naisten Euroopan ennätykset.  Naiset hyppäsivät 8. elokuuta 10-way (10 hyppääjää) VFS Head Down (pää alaspäin) ja kaksi pistettä; päivää myöhemmin he paransivat ennätystä hypäten kolmen pisteen hypyn.

 

–Meillä oli sitoutunut ja motivoitunut porukka, joka tiesi yhteisen tavoitteen ja toimi siinä. Olimme treenanneet ja sitoutuneet tavoitteeseen, Heini Elo kertoo.

 

Ennätyksen tekijät ovat Heini Elo, Viivi Naakka, Jenni Manser, Anastacia Koveshnikova, Niina Ojala, Jonna Berghäll, Johanna Roselli, Eila Pohjola, Sara Stauren ja Hanna Hukki. Kuvaajana toimi Mauri Väistö ja Klas Ramsay.

 

Ilmailuliitto onnittelee ennätyksentekijöitä!

 

Videot ennätyshypyistä

10 way 2 formation

10 way 3 formation