21.12.2020 Uutiset

Ilmailuliitto järjestää kaksi keskustelutilaisuutta

Ilmailuliitto järjestää kaksi keskustelutilaisuutta, joista ensimmäinen on liiton puheenjohtajan vuosiyhteenveto ja toinen keskittyy uusiin drone-määräyksiin. Tilaisuudet järjestetään etäkokouksina, joihin osallistutaan tietokoneella oheisista linkeistä. Kokousalusta on verkossa toimiva Teams.

 

Ilmailuliiton kuulumisia

Miten ilmailussa ja Ilmailuliitossa menee? Tule kuuntelemaan ja kyselemään ajankohtaisista aiheista Teamsin kautta järjestettävään etäkokoukseen maanantaina 21.12. kello 17.30 – 18.30. Liity kokoukseen.

Liiton puheenjohtaja Timo Hyvönen kertoo  muun muassa seuraavista asioista:

  • Vuosiyhteenveto – tapahtumat ja ilmailu yleisesti kaudella 2020
  • Ilmailuliiton edunvalvonnan saavutuksia
  • Nuorisotyö, SIL Eagles, lennokit
  • Kansainvälinen tilanne – FAI & Pohjoismaat
  • Pääkaupungin ilmailun ja Malmin tilanne

 

Uusien drone-määräysten esittely  

Tunnetko uudet drone-määräykset? Suomen Ilmailuliiton lennokkitoimikunnan puheenjohtaja Petri Kantola ja jäsen Juha Reinikka kertovat uusista määräyksistä ja niiden vaikutuksista. Tilaisuus järjestetään etäkokouksena 30.12. kello 17–18. Liity kokoukseen.