lukeaksesi lehdessä julkaistut artikkelit
Kirjaudu jäsentunnuksilla
13.11.2020 Tiedotteet

Joululahjavinkki: Osta Tarinatiimaa-kirja ilmailijalle

Ilmailu tarjoaa unohtumattomia elämyksiä, uuden oppimisen riemua ja kehittäviä haasteita. Ilmailu pitää sisällään myös mielenkiintoisia tarinoita: sattumuksia, kokemuksia, retkikertomuksia ja elämäntarinoita.

 

Ilmailuliiton satavuotisen historian kunniaksi harrastajat ovat saaneet kertoa oman tarinansa. TARINATIIMAA -kirja on painettu näitä tarinoita varten.

 

Tarinatiimaa-kirja on mainio joululahja ilmailun ystävälle. Voit ostaa kirjan täyttämällä lomakkeen, jolloin lasku toimitetaan sähköpostitse ja kirja postitse tai noutamalla oman kappaleesi Ilmailuliiton toimistolta, jolloin maksuvälineenä on käteinen.

 

Tilaa tästä

Tutustu kirjoittajiin

Katkelmia kirjasta